Játék

Regisztrálj online játékunkba! Játssz és éld át a történelmi eseményeket, légy részese egy lovagi tornának, Szigetvár ostromának vagy akár egy középkori bálnak!

Aki még nem regisztrált online kalandjátékunkba, itt teheti meg. Játssz az értékes nyereményekért!

A játékban öt dél-dunántúli vár helyszínein különböző események főszereplőjeként találod magad! Megismerheted, hogy milyen volt a középkori lovagi küzdelem, milyen erényekkel kellett rendelkeznie egy úrhölgynek, hogyan zajlott egy csata és portyázás…..

Új dolgok is várnak felfedezésre az online kalandjátékunkban. Ha ügyes vagy kedvezményes kupont is nyerhetsz. Ugye, így még izgalmasabb lesz a játék?!

    Élménybirtok Bikal - Út a dicsőséghez

    Szigetvári Vár - Az ostrom

    Siklósi Vár - A bál története

    Pécsváradi Vár - A megkerült korona

    Dunaföldvár Vármúzeum - A mentőakció

Nyeremények

Nyereményjátékunkat folytatjuk. Június hónapban minden héten nyerhetsz. A péntek 12 órakor érvényes pontszámok alapján az első helyezett az alábbi nyereményt fogja megkapni:

•    2015.06.05.: 1 db Hőspróba ajándékcsomag
•    2015.06.12: 1 db két felnőtt és két gyermek részére szóló belépő a Katica Tanyára

•    2015.06.19: 1 db két felnőtt és két 6-18 év közötti gyermek részére szóló belépő a Reneszánsz Élménybirtokra beöltözéses fotózással egybekötve


•    2015.06.26: 1 db két felnőtt és két gyermek részére szóló belépő a Katica Tanyára

Játékmenet és játékszabályzat

A játékmenet leírásában olvashatod az online játékkal kapcsolatos hasznos tudnivalókat. A leírás végigvezet az egész játékon, megmutatja, hogy milyen típusú feladatokkal, szituációkkal fogsz találkozni a játék során. Segít eligazodni a játék navigációs felületén és a játéktérben, hogy könnyen végigjuss az akadályokon és megnyerd a végső próbatételt.

A virtuális kalandjátékkal kapcsolatos észrevételeiteket és kérdéseiteket a jatek@hosproba.hu e-mailcímre várjuk.